Kiadványok, Publikációk

Rögzítő rendszer termékismertető,fogadószerkezet, alátétszerkezetALLFACE-LeporelloWeb (pdf):
A kiadvány rövid áttekintést ad az ALLFACE Képviselet által kínált termékekről, általános szolgáltatásokról, a szerelt homlokzatburkolat rögzítési lehetőségeiről.

univerzális rögzítőrendszer, alátétszerkezet, technikai kiadványALLFACE-Technikai_2016 (pdf):
A Smart Fixing Systems univerzális rögzítő rendszerek szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatok alá alkalmazható fogadószerkezetek részletes technikai ismertető kiadványa. Részletesen tartalmazza az elérhető elemméreteket, általános termékjellemzőket. Szerkezeti vázlatképek segítségével mutatja be az egyes homlokzatburkoló lapokhoz tartozó rögzítési módokat.

 

fogadószerkezet, alátétszerkezet, rögzítőrendszerALLFACE-Epiteszet_2016 (pdf):
Az ALLFACE Smart Fixing Systems megoldások univerzális rögzítő rendszerként biztosítják az alkotói szabadságot az építészet, a dizájn és az anyagválasztás során. Az építészek számára készült inspiráló kiadvány néhány megvalósult projekten keresztül mutatja meg az egyes műszaki megoldásokat.

allface_projektinfo_huProjekt Adatlap (pdf) : Ajánlatkérés esetén a statikai méretezéshez szükséges alapadatokat tartalmazó űrlap. Az adatok megadásával hozzájárul a pontosabb,  tételes ajánlatadás elkészítéséhez. A kitöltött adatlapot kérjük küldje meg az központi email címünkre.

Projekt Adatlap (MS Word)

Publikációk, projektjeinkről írták:

VisionTowers2015. év: Octogon Magazin: Vision Towers (K4 Irodaház) Irodaház a Váci úton http://www.octogon.hu/magazin/a-tiszta-esz-ragyogasa-vision-towers/:  Sok víz lefolyt az elmúlt hét évben a Dunán. Éppen ennyi év telt el azóta, hogy minden szakmai szereplő számára világossá vált: minden valószínűség szerint soha többé nem fognak úgy tervezni, finanszírozni, bérelni és bérbe adni irodaházat, ahogyan az előtte elmúlt két évtizedben tették. …..

VisionTowers2015. év: Építészfórum.hu: A kifordított logika dinamikája – Vision Towers irodaház http://epiteszforum.hu/a-kiforditott-logika-dinamikaja-vision-towers-irodahaz : „V, mint Volga (Szálló) volt, Vision (Towers) lett”, avagy „3h – 3 hasáb” – röviden, bulvárosan akár így is összefoglalhatnánk a Váci úti irodafolyosó kitüntetett pontján felépült új irodaház történetét. Csillag Katalin és Gunther Zsolt koncepcióterveit korábban már bemutattuk, most a megvalósult …..

poject1_042010. év: Építészfórum.hu: Felvállalt egyéniség http://epiteszforum.hu/felvallalt-egyeniseg : Egy olyan családi házat mutatunk be, melynek tulajdonosai maximális következetességgel ragaszkodtak egy filozófiához a tervezéstől egészen a kivitelezés utolsó fázisáig. Bemutatjuk Hujber-Nagy Aletta és Nagy Károly épületét. …..

Faktisztelete2010. év: Szép házak magazin címlap: A fák tisztelete http://www.szephazak.hu/szep-hazak-magazin/20105/36/index.php?magazin_id=36: A litisztult, modern családi házat a meglévő fák megóvásával helyezték el a ligetes telken. A homlokzatot a sötét faburkolatok és a fehér szálcement lapok teszik egyedivé. ……..