Látszó rögzítések

Függőleges irányú látszó rögzítések:

SYSTEM F1.10

F1_10_grLÁTSZÓ RÖGZÍTÉS SZEGECSEKKEL: Az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a szegecsekkel való rögzítés. Népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerű, szerelőbarát, gyors és a leggazdaságosabb szerelési módszer. Főleg fémlemez, szálcement, HPL lapok esetében alkalmazzák. A kivitelezés egész évben lehetséges ennél a változatnál.

SYSTEM F1.20

 LÁTSZÓ RÖGZÍTÉS KLIPSZEKKEL: F1_20_grEzt az eljárást főleg “vékony” kerámia– és terrakotta homlokzatelemek esetében alkalmazzák. A rögzítő elemek a tábla színével azonos színben készülnek, ezáltal szinte alig látszó rögzítésről beszélünk.

 Vízszintes irányú látszó rögzítések:

SYSTEM F2.10

F2_10_grLÁTSZÓ RÖGZÍTÉS SZEGECSEKKEL: Vízszintes irányú rendszerek esetén is kedvelt rögzítési mód a szegecselés. A szerelt táblás burkoló lapokat speciális omega profilokhoz rögzítik, így biztosítva a függőleges fugák vízzárását is. Az időjárás hatásaira nem érzékeny, olcsó eljárás.

SYSTEM F2.20

F2_20_grLÁTSZÓ RÖGZÍTÉS KLIPSZEKKEL: Vízszintes irányú rendszerek esetén is kedvelt télen/ nyáron egyaránt használható rögzítést főleg “vékony” kerámia– és terrakotta homlokzatelemek esetében alkalmazzák. A rögzítő elemek a tábla színével azonos színben készülnek, ezáltal  szinte alig látszó rögzítésről beszélünk.