Rejtett rögzítések

Függőleges irányú rejtett rögzítések:

SYSTEM F1.30
F1_30_grREJTETT (NEM LÁTSZÓ) RÖGZÍTÉS RAGASZTÁSSAL: A homlokzati lapok  elegáns rögzítési módja a ragasztás, mivel teljes egészében hagyja érvényesülni a burkoló lap felületi megjelenését. A SIKA TACK Panel ragasztási rendszer rugalmas ragasztóval és ideiglenes megfogatást biztosító  kétoldalas ragasztószalaggal  rögzíti a lapokat a megfelelően előkezelt tartóprofilokra. Alkalmazhatósága az időjárástól erősen függ.

SYSTEM F1.40
F1_40_grREJTETT (NEM LÁTSZÓ) RÖGZÍTÉS HÁTOLDALI FÜLEKKEL: A homlokzati lapok hátoldalán elhelyezett dűbelek segítségével rögzítő füleket szerelnek. Ezeknek a füleknek a segítségével tudják a burkolókat a tartószerkezeten elhelyezett fogadó profilra felakasztani. A táblák hátoldali felső rögzítő fülei  szintállítási lehetőséget biztosítanak. Nem függ az időjárástól, egész évben alkalmazható módszer.

SYSTEM F1.50
F1_50_gr REJTETT (NEM LÁTSZÓ) RÖGZÍTÉS AZ ELEMEK FELFÜGGESZTÉSÉVEL: A homlokzatburkoló fémlemez burkolatok hatékony szerelésére a felfüggesztő rendszereket használják a leggyakrabban. A tálcásított fémlemez burkolatok különösen alkalmasak az ilyen jellegű szerelésre. A tálcásított lemezeket szegélymarásos technológiával kazettákká dolgozzák össze és a rögzítőrendszerre függesztik, majd elcsúszás ellen rögzítik.

Vízszintes irányú rejtett rögzítések:

SYSTEM F2.30
F2_30_gr REJTETT (NEM LÁTSZÓ) RÖGZÍTÉS RAGASZTÁSSAL: Vízszintes irányú szerelés esetén is gyakran alkalmazott megoldás a SIKA TACK Panel ragasztási rendszer. A függőleges fugakialakításnál a jól bevált omega profilt használják, így biztosítva a szerelt homlokzatburkolat vízzáróságát. A ragasztásos technika hosszabb szerelési időt jelent és alkalmazhatósága az időjárástól erősen függ.

SYSTEM F2.50
F2_50_grREJTETT (NEM LÁTSZÓ) RÖGZÍTÉS AZ ELEMEK FELFÜGGESZTÉSÉVEL: Vízszintes szerelési irány esetén is használható megoldás fémlemez burkolatok szerelésre. A tálcásított lemezeket szegélymarásos technológiával kazettákká dolgozzák össze és a rögzítőrendszerre függesztik, majd elcsúszás ellen rögzítik.